Kamers

Herberg de Ring is een prachtig monumentaal pand uit 1796. ’s Avonds is het uitzicht op de verlichte Adriaanskerk uit de 14e eeuw fenomenaal. Om 11 uur gaat de verlichting uit en dan kun je hier nog echt veel sterren zien!

Het ontbijt wordt in de sfeervolle gelagkamer geserveerd, bij goed weer op de eveneens sfeervolle veranda in de tuin. Het uitgebreide ontbijt wordt met liefde gemaakt met verse producten zoals versgeperste jus d’orange, fruit, yoghurt, eitje van de boer, etc. Heeft u speciale wensen zoals glutenvrij en/of lactosevrij dan regelen wij dat voor u. (wij zijn bekend met coeliakie, dus dat geeft vertrouwen!)

De kamers hebben elk hun eigen opgang, net als elk een eigen badkamer met douche en toilet en een wastafel.

De kamer is voorzien van tv, WiFi, er is een föhn aanwezig, evenals een koelkastje, Nespresso-apparaat en waterkoker.

In de zomer hebben we een ventilator voor u, in de winter, naast de centrale verwarming, zelfs nog een extra kacheltje. Alles om aan uw wensen tegemoet te komen.

Elke kamer heeft 2 bedden naast elkaar die ook los van elkaar kunnen staan.

Via de brandgang aan de achterzijde van het huis heeft u een eigen opgang naar uw kamer. U komt in de tuin waar u in de schuur uw fietsen kunt parkeren en eventueel opladen.

De romantische binnentuin geeft u gelegenheid om over de dag na te praten onder het genot van een glaasje, er zijn verschillende zitjes.