De Herberg is weer open!

Lieve gasten,

Wij zijn blij u weer te mogen verwelkomen! In verband met de corona-crisis is er wel het een en ander veranderd. Niet onze mooie Herberg, niet onze gastvrijheid en zeker niet ons prachtige eiland Schouwen-Duiveland.

Wat er wel veranderd is dat we afstand moeten houden. Anderhalve meter. Met uw medewerking is dat hier uitstekend te realiseren. We begroeten u niet met een hartelijke handdruk maar heten u evenzo zeer warm welkom bij binnenkomst.

De kamers hebben elk een eigen ingang en via de tuinpoort hoeft u niet door het huis. Het ontbijt kan op verschillende plaatsen geserveerd worden. In de gelagkamer, op de veranda of zelfs op uw kamer. Bij slecht weer kunnen de gasten in de gelagkamer aan tafel met inachtneming van de gepaste afstand. U zult evenwel niet aan tafel bediend worden maar op de bar kunt u alles vinden voor het ontbijt. Onze uitmuntende hygiëneregels zullen nog strikter worden nageleefd, het heel vaak wassen van de handen, het extra schoonmaken van ‘handcontactpunten’ zoals; lichtknopjes, deurklinken, e.d.

’s Avonds kunt op de verschillende plekjes in de tuin uw zelf meegebrachte etenswaren nuttigen. Ook kunnen wij u adviseren bij welke restaurants u kunt afhalen of laten bezorgen. Heeft u nog vragen, laat het ons weten.

Dank u wel en een prettig verblijf in de Herberg!
Irene