Ons verhaal

Na een gelukkige jeugd in een klein dorpje in het noorden van het land begon het na een aantal jaren in de Randstad toch te kriebelen. We woonden perfect in de nabijheid van een prachtige universiteitsstad, met veel cultuur en historie, niet te ver van het strand, maar… altijd druk. We snakten naar rust en ruimte, natuur en vergezichten, mogelijkheden om uren in stilte te wandelen in bos en duin en strand.

Schouwen-Duiveland heeft het allemaal: weidsheid, water rondom, frisse lucht, sterrenhemels en nog echte stilte. Geen snelwegen, geen treinen, geen hoogspanningsmasten. Puur geluk om hier uren te wandelen met de hond en te genieten van enorme roofvogels, zeehonden in zee, wind in de haren….

En dan hebben we het nog niet eens gehad over het feit dat we Zeeland niet mogen onderschatten op het gebied van cultuur en historie. En culinair gezien mag Zeeland er zeker ook zijn!

En Dreischor? De kerk in het midden straalt een krachtige energie uit, de huizen rondom omringen je met historie en schoonheid.

En de Herberg? Dat was natuurlijk liefde op het eerste gezicht!